Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024
Recept Zeeuwse pasta
Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.
Ingrediënten
Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering
Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie
0,5 eetlepel appelazijn
0,5 eetlepel water
0,5 theelepel honing
0,5 theelepel dille
Bereiden
Pasta aan de kook brengen
Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.
Zalm bakken (of garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.
Simpel en makkelijk
Conny
Bedenker van dit recept
Ook je recept delen?
Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?
Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl
Excursie
ZVA
Zeeuwse Pasta
Paal
Stichting Doornik Natuurakkers
Omroep Hulst
De Schommeling
Nationale Molendag
PZC
Brouwerij De Kip
HLN
Brouwerij Jopen
Insecten
Biodiversiteit
Zierikzee
Via Vivo
Saison
Inzaaien
Voedselbron Grauw
Voorjaarsgewassen
Leeuwerik Saison
Zeeuwse visdief
Boussen Culinair
DPG Media
Wintergranen
Grenspark Groot Saeftinghe
AD
Het Zeeuwse Landschap
De Groene Oogst
Oogsten
Producten
Granen
Uitwisseling granen
Natuurmarkt
Stichting Het Werkend Paard Zeeland
Leeuwerik
Trekpaarden
Historische akkers
Omroep Zeeland
Koegors
Stadsmolen Axel
Oogstdemonstratie
BN De Stem
Portaal van Vlaanderen

