Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024
Recept Zeeuwse pasta
Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.
Ingrediënten
Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering
Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie
0,5 eetlepel appelazijn
0,5 eetlepel water
0,5 theelepel honing
0,5 theelepel dille
Bereiden
Pasta aan de kook brengen
Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.
Zalm bakken (of garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.
Simpel en makkelijk
Conny
Bedenker van dit recept
Ook je recept delen?
Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?
Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl
Omroep Zeeland
AD
Uitwisseling granen
Wintergranen
Excursie
Paal
BN De Stem
Stichting Het Werkend Paard Zeeland
HLN
Voedselbron Grauw
Oogsten
Biodiversiteit
Saison
Zierikzee
Natuurmarkt
Inzaaien
Leeuwerik Saison
Zeeuwse visdief
Historische akkers
Via Vivo
DPG Media
Koegors
Voorjaarsgewassen
Trekpaarden
Stichting Doornik Natuurakkers
Brouwerij Jopen
Omroep Hulst
Leeuwerik
ZVA
Nationale Molendag
Boussen Culinair
Het Zeeuwse Landschap
Grenspark Groot Saeftinghe
Granen
Oogstdemonstratie
Brouwerij De Kip
Portaal van Vlaanderen
Zeeuwse Pasta
De Groene Oogst
De Schommeling
PZC
Stadsmolen Axel
Insecten
Producten

