Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024
Recept Zeeuwse pasta
Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.
Ingrediënten
Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering
Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie
0,5 eetlepel appelazijn
0,5 eetlepel water
0,5 theelepel honing
0,5 theelepel dille
Bereiden
Pasta aan de kook brengen
Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.
Zalm bakken (of garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.
Simpel en makkelijk
Conny
Bedenker van dit recept
Ook je recept delen?
Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?
Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl
Nationale Molendag
Koegors
Voorjaarsgewassen
Biodiversiteit
Trekpaarden
PZC
Leeuwerik
Grenspark Groot Saeftinghe
Paal
Stadsmolen Axel
Omroep Hulst
Zeeuwse Pasta
Voedselbron Grauw
Leeuwerik Saison
BN De Stem
Het Zeeuwse Landschap
Boussen Culinair
Producten
Zierikzee
Omroep Zeeland
Stichting Doornik Natuurakkers
AD
Via Vivo
Historische akkers
Inzaaien
Excursie
Oogstdemonstratie
Uitwisseling granen
Portaal van Vlaanderen
DPG Media
Natuurmarkt
Brouwerij De Kip
ZVA
De Groene Oogst
Granen
Oogsten
Insecten
HLN
Wintergranen
Brouwerij Jopen
Stichting Het Werkend Paard Zeeland
De Schommeling
Saison
Zeeuwse visdief

