11 augustus 2024, Natuurmarkt

Gepubliceerd op donderdag, 20 juni 2024

Natuurmarkt Emmadorp Buiten-Gewoon

Zondag 11 augustus a.s. zal er een natuurmarkt gehouden worden bij Voedselbron Grauw in Emmadorp: Emmadorp Buiten-Gewoon. Wij, Stichting Historische Gewassen Natuur(lijk) Zeeuws, zullen ook aanwezig zijn en vertellen je dan graag over ons werk, de oude granen én de kwalitatief hoogwaardige én gezonde producten die wij hiervan laten maken.

Uiteraard bieden we deze producten ook te koop aan.

Emmadorp

Wanneer & Waar

Datum & Tijd

Zondag, 11 augustus ’24
Aanvang: 12:00 uur

Locatie

Voedselbron Graauw
Dwarsstraat 9
4569 PB Graauw

Wat kan je verwachten? Beleef & Geniet!

Er is een informatief programma samengesteld voor deze natuurmarkt waar je het volgende kan verwachten:

Demonstratie van oude ambachten, waaronder Rob Triest. Hij is aanwezig om het oude ambacht van het korfvlechten te demonstreren. Hij is alom bekend en geprezen om zijn eigenzinnigheid. Als imker komen bij Rob Triest de bijen en de natuur altijd op de eerste plaats. Hij combineert oude wijsheden met nieuwe inzichten en maakt mensen bewust over het belang van de bij.

Vanaf 12:00 uur worden begeleide rondleidingen in het voedselbos georganiseerd en geniet je van vegetarische proeverijen. 

Verder heeft jong en oud de mogelijkheid om de prehistorie in te duiken door deel te nemen aan een jachtkamp. Er zijn bloemenmeisjes, oude volksspelen, verkoop van streek- en Zeeuwse producten én er is een live concert.

Doorlopend is er een pendeldienst vanuit Emmadorp met de zonnetrein mogelijk, of je maakt je eigen trip naar de panoramaheuvel met een e-fatbike of te voet. De afstand is slechts 2,8 km en ondertussen geniet van je de wandelend of vanaf je e-fatbike van de omgeving. 

 

Om 18:00 uur is er een vegetarisch buffet met producten uit het voedselbos. Meer informatie hierover en/of aanmelden? Neem contact met via: info@voedselbrongraauw.nl

Samenwerking