Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024

Recept Zeeuwse pasta

Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.

Zeeuwse pasta van Sint Jansrogge

Ingrediënten

Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering

Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie

0,5 eetlepel appelazijn

0,5 eetlepel water

0,5 theelepel honing

0,5 theelepel dille

Bereiden

Pasta aan de kook brengen

Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.

Zalm bakken (of  garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.

Simpel en makkelijk

Conny
Bedenker van dit recept

Ook je recept delen?

Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?

Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl