Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024
Recept Zeeuwse pasta
Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.
Ingrediënten
Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering
Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie
0,5 eetlepel appelazijn
0,5 eetlepel water
0,5 theelepel honing
0,5 theelepel dille
Bereiden
Pasta aan de kook brengen
Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.
Zalm bakken (of garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.
Simpel en makkelijk
Conny
Bedenker van dit recept
Ook je recept delen?
Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?
Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl
BN De Stem
Grenspark Groot Saeftinghe
Brouwerij De Kip
Koegors
Uitwisseling granen
Omroep Hulst
Voorjaarsgewassen
Natuurmarkt
Zeeuwse Pasta
Leeuwerik Saison
Excursie
Voedselbron Grauw
HLN
Insecten
Via Vivo
DPG Media
Historische akkers
Nationale Molendag
Biodiversiteit
Vrouwenpolder
Het Zeeuwse Landschap
Inzaaien
De Groene Oogst
Stichting Het Werkend Paard Zeeland
Boussen Culinair
Wintergranen
Brouwerij Jopen
Oogstdemonstratie
Stichting Doornik Natuurakkers
Portaal van Vlaanderen
Stadsmolen Axel
AD
De Schommeling
Omroep Zeeland
Producten
Granen
PZC
Zeeuwse visdief
ZVA
Paal
Trekpaarden