Gepubliceerd op donderdag, 15 mei 2024
Recept Zeeuwse pasta
Een heerlijk één-persoonsgerecht van Zeeuwse Sint Jansrogge-pasta met zalm.

Ingrediënten
Voor één persoon
50 gr. Pasta St. Jansrogge
125 gr. Zalm
Tomaat op stukjes garnering
Mosterd honing dressing met dille
2 eetlepels olijfolie
0,5 eetlepel appelazijn
0,5 eetlepel water
0,5 theelepel honing
0,5 theelepel dille
Bereiden
Pasta aan de kook brengen
Als het kookt, deksel op de pan en zachtjes laten garen.
Zalm bakken (of garen in de magnetron 02:15 minuten op 500 watt.
Simpel en makkelijk
Conny
Bedenker van dit recept
Ook je recept delen?
Heb jij ook een lekker recept met één van onze producten?
Deel dit, maak er een mooie foto van en stuur het naar info@historischegewasssen.nl
Trekpaarden
Stichting Doornik Natuurakkers
Via Vivo
AD
Het Zeeuwse Landschap
Grenspark Groot Saeftinghe
Voedselbron Grauw
Omroep Zeeland
Excursie
Leeuwerik Saison
Brouwerij De Kip
Nationale Molendag
Zeeuwse visdief
Natuurmarkt
Paal
Brouwerij Jopen
De Groene Oogst
ZVA
Portaal van Vlaanderen
Vrouwenpolder
Oogsten
PZC
Voorjaarsgewassen
Biodiversiteit
Uitwisseling granen
De Schommeling
HLN
Koegors
Boussen Culinair
Zeeuwse Pasta
Stadsmolen Axel
Wintergranen
DPG Media
Historische akkers
Inzaaien
Granen
Omroep Hulst
Insecten
Stichting Het Werkend Paard Zeeland
BN De Stem